Ingezonden persbericht


28 juli 2009

EDPnet verdubbelt downloadsnelheid van haar 'ADSL Max Starter pakket'.

Internet Service Provider EDPnet heeft vandaag de maximum downloadsnelheid van haar instap ADSL abonnement verhoogd van 2 Mbps naar 4 Mbps. Met deze verdubbeling zet EDPnet zich duidelijk aan de kop van het ADSL-peloton. EDPnet Max Starter - meer dan compleet aanbod

De formule Max Starter is het instap ADSL-abonnement van EDPnet. Deze formule wordt zowel aan de thuisgebruikers als aan de professionele klant aangeboden. Door de verhoging van de downloadsnelheid naar 4 Mbps is dit aanbod nu nog voordeliger. Op de www.edpnet.nl kan u de volledige beschrijving van dit aanbod terugvinden. Ook een vergelijking met het aanbod van andere providers kan daar geraadpleegd worden.

Max Starter wordt ook aangeboden in verschillende interessante combi packs. ('Internet + Bellen' en 'Internet + Bellen + Televisie').

Naast dit Max Starter aanbod, biedt EDPnet ook het Max 8 (max 8 Mbps download) en het Max 20 (max 20 Mbps download) aan. Daarmee vindt iedereen de oplossing die het best aansluit bij zijn wensen.



Ingezonden persbericht