NIEUWE KLANT: Schuberg Philis kiest software van BMC voor de uitbesteding van missiekritische bedrijfsapplicaties

Met BMC’s BSM-platform (Business Service Management) kan toonaangevende Europese Outsourcer leveringstijd applicaties sterk verkorten, ondersteund door betrouwbare audit-trails

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20090730 --

Schuberg Philis, een toonaangevende Europese aanbieder van outsourcing-diensten, heeft BMC Software (NYSE:BMC) gekozen ter ondersteuning bij het uitbesteden van bedrijfskritische diensten aan zijn klanten met een gegarandeerde uptime.

“Met de keuze voor het Business Service Management (BSM) platform van BMC Software is de tijd die nodig is om missiekritische toepassingen aan onze klanten te leveren, drastisch verkort”, aldus Arjan Eriks, Customer Operations Manager bij Schuberg Philis. “We kunnen nu veel sneller nieuwe applicaties installeren en bedrijfsklaar maken. We kunnen bovendien tegemoet komen aan de veiligheidseisen van klanten doordat we op elk moment direct digitale audits kunnen uitvoeren. Met deze zeer belangrijke voordelen voor de klant hebben we ons dienstenaanbod ingrijpend verbeterd.”

Het in Nederland gevestigde bedrijf Schubarg Philis, dat actief is op streng gereguleerde markten, was op zoek naar management software die kan voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan IT-governance en risicobeheer worden gesteld en die bovendien op elk moment audit-trails kan bieden zonder dat dit ten koste gaat van snelheid en flexibiliteit.

Omdat Schuberg Philis werkt met organisaties die een hoog niveau van beschikbaarheid en risicobeheer eisen, was het ook op zoek naar een oplossing waarmee de tijd die normaal nodig is voor de uitrol van nieuwe applicaties kon worden verkort, zonder dat daarmee de garanties van 100 procent beschikbaarheid en end-to-end 24-7 verantwoordelijkheid in gevaar zouden komen.

Implementatie van het brancheleidende BSM-platform van BMC heeft Schuberg Philis de volgende voordelen opgeleverd:

  • Een verkorting met meer dan 50 procent van de tijd die nodig is om klantomgevingen te voorzien van server-patches;
  • De mogelijkheid om nieuwe veiligheidsgerichte “best practices” vast te leggen met behulp van BMC’s audit template BladeLogic;
  • De mogelijkheid om met regelmatige tussenpozen automatische audits te genereren, in overeenstemming met contractueel vastgelegde afspraken;
  • De mogelijkheid om te voldoen aan regelgeving en aan eisen op het gebied van risicobeheer, met de garantie van een hoog beschikbaarheidsniveau, zonder dat dit ten koste gaat van snelheid, complexiteit of veiligheid.

“Door te investeren in IT-automatisering behalen organisaties zoals Schuberg Philis zeer snel grote voordelen qua productiviteit en compliantiebeheer, waardoor hun flexibiliteit en concurrentiepositie sterk worden verbeterd. Dit is van levensbelang met de huidige marktverhoudingen”, aldus Luca Lazzaron, vice-president van BMC en algemeen directeur voor de EMEA-regio. “De oplossingen van BMC maken niet alleen IT goedkoper. We helpen bedrijven efficiënter en strategisch sterker te worden.”

Bedrijven draaien op IT. IT draait op BMC Software.

De meest veeleisende IT-organisaties ter wereld vertrouwen op BMC Software in zowel non-mainframe- als mainframe-omgevingen. De brede aanpak en hetgebundelde platform van BMC, dat alom wordt erkend als marktleider op het gebied van Business Service Management, helpen IT-organisaties kosten te besparen, risico’s te beperken en grotere winsten te behalen. Over de vier fiscale kwartalen die eindigden op 31 maart 2009, bedroegen de inkomsten van BMC ca. $1,87 miljard. Meer informatie kunt u vinden op www.bmc.com.

BMC, BMC Software en het logo van BMC Software zijn het exclusieve eigendom van BMC Software Inc., zijn geregistreerd bij het U.S. Patent and Trademark Office en kunnen zijn geregistreerd of aangemeld voor registratie in andere landen. Alle andere handelsmerken, merken van diensten en logo’s van BMC kunnen zijn geregistreerd of zijn aangemeld voor registratie in de VS of andere landen. Alle overige handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. © Copyright 2009 BMC Software, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
BMC Software
Sarah Pocock, +1 44 (0)7889 642086
Sarah_Pocock@bmc.com
of
Waggener Edstrom
Kirsten Potter, +1 44 (0) 20 7632 3839

kpotter@waggeneredstrom.com