Taleninstituut Eurolinguist verhuist naar Landgoed Holthurnsche Hof


Investering in comfortabele leeromgeving op toplocatie biedt optimaal trainingsresultaat

NIJMEGEN, 20090729 -- Eurolinguist, één van de meest gerenommeerde taleninstituten in Nederland, opent 14 september a.s. de deuren van haar gloednieuwe trainingsaccomodatie op Landgoed Holthurnsche Hof in Berg en Dal, nabij Nijmegen. Het taleninstituut investeert in de nieuwe huisvesting om de totaalbeleving van haar cursisten te optimaliseren. Dit doet zij door het creëren van een gastvrije en comfortabele leeromgeving op één van de mooiste plekken in Nederland. Hiermee kan Eurolinguist haar cursisten alle persoonlijke aandacht bieden, niet alleen tijdens de training maar gedurende het gehele verblijf.

Michèle Pénélaud, directeur Eurolinguist, licht de reden van de verhuizing toe: "Het volgen van een taaltraining bij Eurolinguist vergt in relatief korte tijd veel inzet van onze cursisten, professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Onder het motto `Meer taal in minder tijd' biedt Eurolinguist hen alle vereiste instrumenten om goed te kunnen functioneren in zakelijke en internationale contacten. Plezier in het leren is een cruciaal element in het leerproces. Onze verhuizing naar Landgoed Holthurnsche Hof is dan ook een logische stap. De inspirerende omgeving en de persoonlijke aandacht vormen het optimale klimaat voor een plezierige en efficiënte taaltraining."

De nieuwe locatie van Eurolinguist voldoet aan alle eisen voor een gastvrij en persoonlijk verblijf en is gelegen op een prachtig landgoed in een bosrijke omgeving, op korte afstand van de stad Nijmegen. De nieuwe hotelsuites bieden de gasten een optimaal comfort en er zijn tal van mogelijkheden voor ontspanning zoals fitness, golf, wandel- en fietsroutes. Het hotel-restaurant en de brasserie van het landgoed beschikken over een uitstekende keuken.

Nieuw adres
De nieuwe adresgegevens met ingang van 14 september:

Eurolinguist Nederland BV

Zevenheuvelenweg 48A
6571 CK Berg en Dal (Nijmegen)

Email: info@eurolinguist.nl
Internet: www.eurolinguist.nl

De telefoon, fax- en e-mailgegevens van Eurolinguist blijven ongewijzigd

Cursisten kunnen bij Eurolinguist kiezen uit een breed aanbod in taaltrainingen waaronder sinds kort ook Zweeds en Japans. Alle trainingen zijn maatwerktrainingen. Dat wil zeggen dat de inhoud en de duur van elke training geheel is aangepast aan de persoonlijke doelstellingen, het niveau en de leerstijl van de cursist.

Over Eurolinguist
Eurolinguist maakt sinds 2007 onderdeel uit van Twice Group en is sinds 1984 specialist in het leveren van intensieve, individuele en functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Eurolinguist biedt de volgende taaltrainingen: Nederlands (voor anderstaligen en voor Nederlandstaligen), Engels, Frans, Duits, Zweeds, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Pools en Japans. Eurolinguist is ISO 9001:2008 gecertificeerd en CEDEO erkend voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Voor meer informatie: www.eurolinguist.nl

Over Twice Group
Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel, info2people en Eurolinguist.

Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate E-Learning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Info2people levert individuele, docent begeleide opleidingen voor programmeurs en software ontwikkelaars op IBM mainframe gerelateerde onderwerpen zoals DB2, CICS, MVS en IMS, Cobol, Microsoft Visual Studio, .NET, Java en Java EE Technologies. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.

De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over Twice Group naar www.twice.nl