Mojo Concerts



Absolute top van de vocale jazz

Mojo mailing stopt!

Absolute top van de vocale jazz Nadat ze schitterde in verschillende grote musicalproducties keert Dee Dee Bridgewater terug naar haar jazzroots. Haar veelzijdigheid bewijst ze met nieuwe albums waarin ze jazz combineert met andere stijlen, o.a. met Kurt Weill muziek, Franse chansons en Afrikaanse songs en muzikanten uit Mali.

North Sea Jazz presents

Dee Dee Bridgewater

Donderdag 27 augustus 2009

Muziekcentrum Frits Philips - Eindhoven

Entree: ¤35 (exclusief servicekosten)

Aanvang: 20.15 uur

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.muziekcentrum.nl

Mojo mailing stopt! Nog een paar weken en dan is het mojo.nl zoals je het kent er niet meer. Misschien dat je al eens op onze website hebt gelezen over de verandering van mojo.nl. Over een tijdje vind je op de website van Mojo alleen nog info over Mojo Concerts en onze business-to-business activiteiten. Voor alle info en het kopen van concertkaarten kun je dan alleen nog terecht op www.livenation.nl.

Wat betekent dit voor de nieuwsbrieven? Dat je over een aantal weken geen wekelijkse Mojo mailtjes meer zult ontvangen. Vrees niet voor een lege mailbox of het te laat op de hoogte zijn van onze concerten en clubshows. Om de laatste concertinformatie te blijven ontvangen, meld je je aan als lid bij Live Nation. Als je een Mijn Live Nation account hebt aangemaakt kun je bij 'Mijn abonnementen en locaties' aangeven welke nieuwsbrieven jij wilt ontvangen (zoals hier). Selecteer de Dutch newsletter om de LN Weekly - onze wekelijkse mailing over alle grote concerten - te ontvangen. Wil je ook op de hoogte blijven van alle interessante shows in de Paradiso's, WATT's en 013's van het land, dan meld je je (ook) aan voor de Clubmailing.

Met de Live Nation Clubmailing ben je niet alleen op de hoogte van de leukste clubshows, maar we verwennen je ook regelmatig met kaarten. Deze week verloten wij onder de clubmailing lezers kaarten voor Volbeat in 013 en Starsailor in Effenaar én in de Melkweg. Behalve aangemeld zijn voor de Live Nation Clubmailing hoef je niets te doen om kans te maken op deze kaarten!