Ingezonden persbericht


Slubanshop.com bouwstenen voor het goede doel is live!

Vivendo sponsort nieuwe webshop voor www.Slubanshop.com

Hilversum, 20 augustus 2009| www.Slubanshop.com, de bekendste leverancier van Sluban speelgoed bouwstenen wereldwijd heeft een nieuwe webshop gelanceerd. Via deze webshop kan zij de dienstverlening om de bouwstenen heen verder uitbreiden, professionaliseren én internationaliseren. Vivendo heeft de webshop voor Sluban gebouwd op basis van het succesvolle Magento ecommerce platform.

Omdat Slubanshop.com alle opbrengsten aan goede doelen doneert is de realisatie van de webshop voor een groot deel gesponsord door Vivendo.

'De nieuwe webshop heeft uitgebreide mogelijkheden m.b.t. het bestel- en betaalproces. Hierdoor worden diverse stappen in het proces vereenvoudigd of zelfs helemaal weggenomen', aldus de woordvoerster van Slubanshop.com. 'Ook de functionaliteiten zijn uitgebreid, bijvoorbeeld met web2.0 functies. Zo kunnen klanten 'reviews' plaatsen en lezen en, omdat het populaire producten betreft, is de 'send-a-friend' mogelijkheid een belangrijke functie. Daarnaast zijn er 3D beelden te bekijken waardoor een bezoek aan de webshop al een beleving wordt voordat de sets gekocht zijn!'

'Vivendo wil naast het bouwen van grote, complexe webshops, ook graag haar 'steentje' bijdragen om kleinere ondernemingen in het zadel te helpen, zeker als het gaat om ideële doelen', aldus Babiche Tervoort, manager operations van Vivendo.

------------------------------------------------einde persbericht------------------------------------------------

Over Vivendo:

Vivendo is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops. Onze consultants en ontwikkelaars hebben hun sporen ruim verdiend in eCommerce. Het zijn echte sparringpartners, met een eigenzinnige kijk op hun vakgebied. Het bouwen van succesvolle webshops is een expertise op zich.

Onze dienstverlening omvat het volledige eCommerce gebied: advies, design, installatie, configuratie, maatwerk, hosting, support en shop management. De integratie van bedrijfsprocessen is ons specialisme.

Als Magento Enterprise Partner implementeert Vivendo webshops op basis van Magento: het meest succesvolle eCommerce platform ter wereld. De combinatie van Vivendo en Magento heeft tot vele succesvolle projecten geleid, voor zowel B2C als B2B toepassingen.

Vivendo en Magento: een ijzersterke combinatie




Ingezonden persbericht