Ingezonden persbericht


Persbericht

21 augustus, 2009

Colours sluit partnership met hybris

Colours heeft onlangs een partnership gesloten met hybris, leverancier van multi-channel communicatie- en e-commerce-software. Hiermee geeft Colours verdere invulling aan haar focus op e-commerce.

Het partnerschap met hybris biedt Colours de mogelijkheid om webshops te ontwikkelen op basis van het hybris-platform, waar al veel webshops succesvol op gebaseerd zijn. Met deze hoogwaardige software kunnen technisch complexe oplossingen worden geïmplementeerd die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en performance.

Totaaloplossing
"Door de combinatie van front-end design en de inrichting van een PIM/ e-commerce-oplossing kan Colours een totaaloplossing bieden voor haar e-commerce-klanten", zegt Henk-Jan van der Weide, regional manager bij hybris Benelux. Paul Hinze, algemeen directeur bij Colours, benadrukt de meerwaarde van hybris: "We misten nog een volwaardig e-commerce-pakket in ons productportfolio. Met de hybris suite beschikken we over een veelzijdig multi-channel e-commerce-platform waarmee we beter aan de klantvraag kunnen voldoen."

(148 woorden)