Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
26-augustus-2009

Special over Ramon Boekel op AT5

Aanstaande maandag 31 augustus zendt AT5 een special uit met in de hoofdrol Ramon Boekel. Het programma start om 19:45 en geeft onder andere een kijkje bij de zanger thuis. Ook volgt de Amsterdamse zender Ramon bij een radio interview. De aandacht omtrent de Noord-Hollandse zanger is na de release van zijn nieuwe single "Jij en ik" flink aangetrokken.

Het programma rond Ramon hoort in een serie afleveringen rond het Ronald McDonald Centre Only Friends. AT5 maakt vijf portretten van Noord-Hollandse artiesten die ieder een eigen versie schrijven van Willy Alberti's: "De glimlach van een kind". Ramon zingt tijdens zijn special alvast een voorproefje van de door hem zelf herschreven klassieker. In aflevering zes komen alle artiesten samen om door het publiek te laten bepalen welke versie het beste is. De winnaar bemachtigt een optreden op het populaire Jordaan festival.

De artiesten proberen met hun herschreven nummer donateurs te werven voor het Centre Only Friends. Dit sportcomplex in aanbouw ligt net buiten de Amsterdamse ring. Het Centre Only Friends wordt het eerste sport- en spelcentrum in West-Europa voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naar verwachting opent het Centre in het voorjaar van 2010 zijn deuren.

De uitzending wordt naast 31 Augustus herhaald in de avondprogrammering op 3, 5 en 6 September. Voor meer informatie over het programma, uitzendtijden en Ramon Boekel kunt u terecht op www.RamonBoekel.nl



Ingezonden persbericht