Topkok Rick Stein komt naar Nederland en presenteert nieuwste boek 10/08/2009 11:39

Tirion Uitgevers BV

De bekende Britse BBC-chef-kok Rick Stein heeft
een passie voor knisperend en kakelvers voedsel.
Dit leidde hem naar verschillende continenten,
langs woeste en lieflijke maar altijd vruchtbare
kustlijnen.

In een niet-aflatende zoektocht naar de allerbeste
producten die deze kusten te bieden hebben. In
Van kust tot kust beschrijft hij de boeiendste
keukens ter wereld. Met ruim 130 recepten: van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot aan Japanse sashimi en exquise eendenborst met meloen uit Sydney. Inclusief klassieke basisrecepten en bereidingstechnieken á la Stein.

Op donderdag 3 september geeft de topkok een eenmalige live
kookdemonstratie in restaurant De Bijenkorf Kitchen, 5de etage van de Bijenkorf Amsterdam. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om deze culinaire avond mee te maken.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.tirion.nl