Provincie Groningen

Plattelandscafé Hoogeland op 3 september 2009 24 augustus 2009

Op donderdag 3 september 2009 om 16.00 uur vindt het tweede Plattelandscafé Hoogeland plaats in het Plattelandshuis in Ten Boer! Het Plattelandscafé is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van het Hoogeland. Geïnteresseerde bewoners, maatschappelijke organisaties, ondernemers: iedereen is van harte welkom. De bijeenkomst wordt geopend met een korte presentatie van het project "De Vliegende Hollander".
Aansluitend is er volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling.

"De Vliegende Hollander" is een theatervoorstelling per rondvaartboot langs de hangende keukens van Appingedam. Op 2 september is de première van dit evenement, dat mede gerealiseerd is dankzij een LEADER-subsidie van de LAG Hoogeland. Een voorbeeld van een innovatief en cultureel project waarin heel veel mensen en organisaties samenwerken om het Hoogeland nog aantrekkelijker te maken, voor zowel eigen bewoners als toeristen. De doelen van het project en het verloop van de première zullen kort worden toegelicht als aftrap van het Plattelandscafé. Daarna is er volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Natuurlijk wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

Het Plattelandscafé begint om 16.00 uur, in het Plattelandshuis aan de Hendrik Westerstraat 24 in Ten Boer.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het tweede Plattelandscafé door een e-mail te sturen naar communicatie@hoogeland.nu, of door lid te worden van de groep `Plattelandscafé Hoogeland' op Linkedin.com.

25 augustus 2009