JURA Nederland opent een glazen servicefabriek

28/08/2009 09:46

JURA Nederland BV

Op donderdag 3 september a.s. opent JURA Nederland in Zoetermeer een glazen servicefabriek. Met dit 'glazen' concept maakt deze wereldleider in hi-tech volautomatische koffiemachines het hele servicetraject zichtbaar voor de klant. Klanten mogen van JURA zien wat er gebeurt in de servicefabriek.

Service vormt een belangrijk onderdeel van de levensduur van een volautomatische koffiemachine. Daarom heeft JURA een dicht netwerk van geautoriseerde dealers, servicepartners en in Zoetermeer nu de glazen servicefabriek.

In de nieuwe glazen servicefabriek kunnen klanten zien hoe JURA-specialisten onderhoudsbeurten verzorgen aan JURA-machines. Vanaf het begin tot aan het einde van het servicetraject. Uiteraard onder het genot van een koffiespecialiteit. Een goed gevoel hoort volgens JURA bij het merk, ook als het om service gaat.

JURA is in 1931 in Zwitserland opgericht en heeft sinds 1998 een vestiging in Nederland. Het heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktleider in hi-tech volautomatische koffiemachines voor huishoudelijk en kleinzakelijk gebruik. De producten zijn inmiddels wereldwijd in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Vanwege de gestage groei in Nederland werd een verhuizing van JURA Nederland noodzakelijk. Met de opening van de unieke glazen servicefabriek in Zoetermeer geeft JURA service een nieuwe dimensie.

Wilt u aanwezig zijn bij de opening? Meldt u zich dan aan bij de heer Erik Hoogervorst of de heer Farzad Arshad, tel.079 33 00 790.

Meer weten over JURA? Kijk op www.jura.nl of neem contact op met JURA Nederland BV, Leon Beusenberg, tel. 079 33 00 790.

Reacties op dit persbericht kunt u ook mailen naar maartje@loncc.com.

E I N D E P E R S B E R I C H T