Gemeente Dongen

Bijeenkomst nieuwbouw G. Majellastraat

Publicatiedatum: 31-8-2009

De gemeente Dongen houdt op donderdag 3 september 2009 om 19:30 uur een tweede informatiebijeenkomst over de nieuwbouwplannen aan de Gerardus Majellastraat 29-33. Aan bod komen de bezonningsstudie, de artist impression en de vervolgprocedure.

Dungha Totaalbouw heeft op 27 juni 2008 een verzoek ingediend om vrijstelling te verlenen van het huidige bestemmingsplan voor de bouw van acht appartementen en één 2/1-kap woning met bijbehorende (parkeer)voorzieningen op de hoek Gerardus Majellastraat Stoomberg (Gerardus Majellastraat 29-33). De gemeente Dongen kan medewerking aan het plan verlenen door een vrijstellingsprocedure te doorlopen.

Op woensdag 22 april 2009 hield de gemeente een eerste informatiebijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze informatiebijeenkomst zijn diverse vragen gesteld omtrent het bouwplan. Onder meer de bezonning en het ontbreken van een artist impression van de achtergevel van het appartementengebouw kwamen aan de orde.

De bijeenkomst op donderdag 3 september heeft plaats in de Centrale Hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 in Dongen. Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan contact op met mevrouw M.C. Gorissen, gemeente Dongen, dienst Ruimtelijk Beleid, telefoon 0162 - 38 33 37 of via e-mail cgorissen@dongen.nl.