Zonnige toekomst vakantievissen

01/09/2009 11:43

Sea Life Scheveningen

Scheveningen - Het vakantieseizoen loopt ten einde en de meeste goudvissen zijn weer met hun baasjes herenigd. Daarom krijgt het eerste Goudvissenhotel ter wereld een nieuwe bestemming. Na twee maanden Schiphol gaan de inmiddels bekende en verwende goudvissen in hun 5-zeesterren hotel nagenieten bij Sea Life in Scheveningen.

Professionele verzorging

Steven van Nieuwenhuijzen, directeur van D-reizen, licht de keuze voor Sea Life toe: "We zijn erg blij met alle positieve aandacht van de afgelopen maanden. Het Goudvissenhotel was in de eerste plaats bedoeld als ludieke actie voor de vakantiegangers op Schiphol en als extra service voor onze klanten. Dat betekent echter niet dat onze verantwoordelijkheid voor de vissen stopt als de vakantieperiode voorbij is. Het hotel is gebouwd door specialisten. Het kan nog lange tijd dienst doen als vakantieverblijf voor de vissen, mits ze goed verzorgd worden en voldoende aandacht krijgen. Bij de professionals van Sea Life zijn ze in goede handen. Wij dragen het hotel daarom met een gerust gevoel over aan de nieuwe eigenaren."

Korting

Maaike Schröeder, woordvoerder van Sea Life: "We zijn blij met de komst van dit bijzondere 3 meter lange aquarium. Dit is het enige aquarium in Nederland met een zwembad, een onderwatertennisbaan, strandstoelen en zelfs een waterscooter. Het is een prachtig plaatje en past natuurlijk perfect in ons concept." Vanaf 3 september kunnen bezoekers van Sea Life het D-reizen Goudvissenhotel bewonderen. Geïnteresseerden kunnen de heropening bijwonen op donderdag 3 september om 11.30 uur in Scheveningen. Als extraatje bieden wij een feestelijke korting van bijna 40% op de entree (alleen verkrijgbaar via www.sealife.nl van 3 t/m 6 september).

Han de Wit die zich de afgelopen maanden op Schiphol dagelijks over de goudvissen heeft ontfermd, krijgt als dank voor al zijn goede zorgen een jaarabonnement, zodat hij 'zijn goudvissen' nog regelmatig kan bezoeken.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.sealife.nl

http://www.sealife.nl