Gemeente Capelle a/d IJssel


* Persberichten

Wop Vergaderingen

Het Wop Middelwatering vergadert op 3 september. De vergadering van het Wop 's-Gravenland op 7 september vervalt. De nieuwe datum is 1 oktober 2009. Het Wop Schenkel vergadert op 8 september en het Wop Oostgaarde op 10 september.

Wop Middelwatering
Op donderdag 3 september 2009, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering (inloop vanaf 19.30 uur). De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Op de agenda staat onder andere een presentatie over het bestemmingsplan Middelwatering door de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Ook komen lopende zaken aan de orde.

Spreekuur wijkwethouder
Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder Micle Jaliens spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding, telefoon (010) 284234. Het spreekuur begint om 19.00 uur in het gemeentehuis.

Spreekuur buurtagenten en opzichter Onderhoud Buitenruimt Capelle aan den IJssel (OBC)
De buurtagenten van Middelwatering de heer Peter Tilro (Middelwatering-oost), de heer Rob de Brie (Middelwatering-west) en Ben Prijt, opzichter OBC houden om 19.30 uur spreekuur in het gemeentehuis.

Volgende vergadering Wop Middelwatering:
woensdag 18 november 2009

Wop 's-Gravenland
De vergadering van het WOP 's-Gravenland van 7 september 2009 is verschoven. De nieuwe datum van dit overleg is: donderdag 1 oktober 2009 in Intermezzo, Puccinistraat 86b, aanvang 20.00 uur.

Publicatie van de agenda volgt.

Wop Schenkel
Op dinsdag 8 september 2009 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Schenkel. De vergadering wordt gehouden in buurthuis De Wel, Bongerd 2a.

Op de agenda staat onder anderen: forum - Stel uw vraag aan de juiste persoon!, toelichting door de gemeente op de nota Waterberging en opstellen fietsplan, resultaten enquête verkeerssituatie Bermweg en Kralingseweg en een toelichting door stichting DOCK op werkplan Schenkel. Daarnaast komen lopende zaken aan de orde.

Spreekuur wijkwethouder
Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder Aart-Jan Moerkerke spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruik maken na telefonische aanmelding, telefoon (010) 2848232.

Spreekuur buurtagenten en opzichter Onderhoud Buitenruimt Capelle aan den IJssel (OBC)

De buurtagent Jacques Lems en Jaap Rietveld (OBC) houden houden om 19.30 uur spreekuur.

Volgende vergadering WOP Schenkel:
dinsdag 17 november

Wop Oostgaarde
Op donderdag 10 september 2009, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Oostgaarde. De vergadering wordt gehouden in De Gaarde, De Vallei 2.

Op de agenda staat onder andere: nieuwe doelstellingen van het dagelijks bestuur, aftreden bestuurslid M. Roggeveen, 4-jaargetijden model en doelstelling evaluatie Opgaarden 2010. Thema: Ouder worden in de wijk Oostgaarde en op een prettige wijze samenleven met elkaar met voldoende overlappende activiteiten en zorg. Ook lopende zaken komen aan de orde.

Spreekuur wijkwethouder
Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder Martin Ponte spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding, telefoon (010) 2848234. Het spreekuur begint om 19.00 uur in De Gaarde.

Spreekuur buurtagenten en opzichter Onderhoud Buitenruimt Capelle aan den IJssel (OBC)
De buurtagenten van Oostgaarde en Ben Prijt, opzichter OBC houden om 19.30 uur spreekuur in De Gaarde.

Volgende vergaderingen WOP Oostgaarde:
Donderdag 10 september 2009
Maandag 30 november 2009