Haven Amsterdam

Het Haven College gaat open!

2 september 2009
Het Haven College wordt donderdag 3 september officieel geopend door wethouder Freek Ossel en Richard ter Haak. Tijdens de opening ontvangt het Haven College een certificaat Erkend Leerbedrijf. De opening start met een inloop om 14.00 uur en geeft de genodigden een kijkje in de keuken van dit scholenverzamelgebouw in de haven.

3 september officiële opening

Het Haven College is een samenwerkingsverband tussen de ROCs (ROC ASA, ROC van Amsterdam en het ROC Nova College), de Gemeente Amsterdam (Dienst Werk en Inkomen, Haven Amsterdam en het Platform Arbeidsmarkt en Onderwijs) en de Amsterdamse ondernemersvereniging ORAM. Het doel van het Haven College is de bedrijven in het Amsterdamse havengebied van voldoende gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers te voorzien. Het college doet dat door vacatures en gewenste competenties bij bedrijven op te halen en op basis daarvan (toekomstig) personeel voor te lichten, op te leiden en bij te scholen. In het voorjaar van 2009 zijn de eerste leerlingen gestart met een opleiding bij het Haven College. Het eerste diploma zal tijdens de opening worden uitgereikt.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de opening.

Meer informatie?

Wilt u graag een andere keer langskomen of wilt u meer weten over het Haven College? Bel dan met het Haven College op nummer (020) 411 5522. Zie ook www.havencollege.nl.

Adres: Haven College, Kwadrantweg 11, Westpoort 4044, 1042 AG Amsterdam.3 september officiële opening