Gemeente Hulst


Persbericht - 03.09.2009

Klussers gezocht voor jongerencentrum

In het voormalige café Première aan de Houtmarkt te Hulst komt het Jongerencentrum Hulst.
Alvorens dit centrum haar deuren kan openen, moet er eerst flink geklust worden. Om er echt een centrum van en voor jongeren van te maken, worden jongeren opgeroepen zich te melden om te komen klussen. Dit klussen houdt onder andere schilderen in en het aankleden van het centrum.

Jongeren die de handen uit de mouwen willen steken, kunnen zich melden bij de Jongerenwerker van de gemeente Hulst, George Bertram, bereikbaar op tel. 389384 of via g.bertram@gemeentehulst.nl. Bedoeling is dat het klussen nog deze maand start en dat het centrum na afronding van de werkzaamheden zo spoedig mogelijk haar deuren opent.

Het centrum is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 22 jaar. Dagelijks zal er aan de Houtmarkt vanaf 14.00 uur vrije inloop zijn. Daarnaast is het streven om ook huiswerkbegeleiding onder te brengen in het centrum. Verder kunnen er voorlichtingsbijeenkomsten en workshops plaatsvinden.
In het jongerencentrum zal professionele begeleiding aanwezig zijn.

Het voormalige café aan de Houtmarkt is een tijdelijke locatie. Bedoeling is dat de jongeren later een definitieve plek krijgen in het plan dat voor deze locatie wordt ontwikkeld.

---

Gemeente Hulst stafafdeling - Communicatie
Micaëla Van Bunder (gemeentevoorlichter)
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl