Politie Haaglanden

Aanhouding na dodelijke steekpartij, getuigen gezocht

Den haag, 03-09-2009

Bij een steekpartij op het Hobbemaplein viel donderdag 3 september een nog onbekend slachtoffer. Omstreeks 04.15 kreeg de politie de melding dat er op het Hobbemaplein een steekpartij plaatsvond. Ter plaatse troffen agenten een nog onbekende man aan die ernstig gewond was. Direct startte de GGD de reanimatie. De man werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij later die nacht aan zijn verwondingen bezweek.

Een vermoedelijk tweede slachtoffer, een 17-jarige Hagenaar, werd door familie naar het ziekenhuis gebracht met een steekverwonding aan zijn knie. In de loop van de nacht bleek dat hij als verdachte moest worden aangemerkt. Hierop werd de man in het ziekenhuis aangehouden.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte Bureau Regionale Recherche van Politie Haaglanden een onderzoek. Het team komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de steekpartij of anderszins informatie hebben die het onderzoek verder kan helpen. Hebt u informatie die wellicht van belang kan zijn, neemt u dan contact op met het Radon-team via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.