FloraHolland


Marktplaats Bleiswijk op FloraHolland Autumn Fair & Boskoop Seasons Fairs Autumn

BLEISWIJK (3 september 2009) - Afgelopen week heeft FloraHolland Bleiswijk zich samen met de marktplaatspartijen groothandelscentrum Terra Bleiswijk en Trends & Trade gepresenteerd op de FloraHolland Autumn Fair & Boskoop Seasons Fairs Autumn in Boskoop. Met een ruime, overzichtelijke open stand werden zowel nieuwe als bestaande kwekers en kopers gesproken en gewezen op de vele mogelijkheden van Bleiswijk. Marktplaats Bleiswijk kijkt dan ook terug op een succesvolle beursdeelname.

FloraHolland Autumn Fair
De FloraHolland Autumn Fair die gelijktijdig is met Plantarium, de grote beurs voor boomkwekerijproducten, staat altijd geheel in het teken van het complete najaarsaanbod van FloraHolland. Dit jaar is het aanbod meer afgestemd op het seizoen en ligt de focus dus nog sterker op herfstproducten. Nieuw was het grotere aanbod van bloeiende en groene kamerplanten. Bezoekers lieten zich gretig informeren over de najaarsproducten op onder andere de productpleinen via `kijk en vergelijk' presentaties. De producten waren direct te bestellen bij de productgroepspecialisten en persoonlijke verkopers van FloraHolland Connect.

Boskoop Season Fairs
Het aanbod aan boomkwekerijproducten werd compleet gemaakt op de Boskoop Season Fairs. In dezelfde ruimte als de FloraHolland Autumn Fair presenteerde FloraHolland Boskoop haar seizoensproducten. Bezoekende inkopers konden via scanners direct hun boomkwekerijproducten bestellen. Bij de aangrenzende Cash & Carry konden producten zelfs direct meegenomen worden. FloraHolland Boskoop demonstreerde op de beurs tevens haar nieuwe webshop. De volgende Boskoop Season Fairs vindt plaats op 9 en 10 februari 2010.