Gemeente Medemblik

Burgemeester overhandigt prijs op internationaal handbaltoernooi

Afgelopen weekend vond het allereerste Internationaal Handbaltoernooi Ali en Jo Roelof Zeeman plaats. Internationale topclubs namen het tegen elkaar op in Sporthal 't Span in Wognum.

Burgemeester Van Eijk heette de topsporters op vrijdag welkom namens de gemeente Medemblik. In zijn welkomstwoord legde hij uit waarom hij zo trots is op Kiddy World SEW: "Een parel in onze topsportgemeente. Een échte vereniging, een club met een hart. Een club met leden die zich inzetten voor hun vereniging. En een club met zijn wortels in de gemeenschap. Dat voel je als je er rondloopt. "

Op zondag reikte burgemeester Theo van Eijk een beker uit aan de beste speelster van het toernooi Andrea Groot (Kiddy World SEW) en aan de beste keepster, Mette Iversen (Odense GOG). De gemeente heeft samen met de toernooiorganisatie besloten deze prijs uit te reiken om te onderstrepen dat ieder individu bijdraagt aan een gezamenlijk succes.

Aan het toernooi deden Thuringen HC, GOG Svendborg ,Van der Voort - Quintus en landskampioen Kiddyworld SEW uit Wognum mee. Het toernooi werd gewonnen door Thuringer HC. Kiddy World SEW werd derde.