Ingezonden persbericht


DOUTZEN KROES AT REPEAT STORE EVENT - ONE NIGHT ONLY

Op 3 september 2009 wordt de verleidelijke campagne 'Seduce your Skin' van REPEAT tot leven gebracht met een exclusief event aan de CORNELIS SCHUYTSTRAAT. Topmodel DOUTZEN KROES zal als het gezicht van Repeat's Seduce your Skin campagne het INVITE ONLY event bijwonen.

De dag begint in stijl met een Champagne Ontbijt in het College Hotel. Vanaf 9.30-11.30am zijn fashion en trade pers van harte welkom voor een Q&A met Repeat. Kom tijdens een persoonlijk interview met Dhr. Joe Tugendhaft, Founder en CEO van Repeat, alles te weten over de geschiedenis van het luxe cashmere and lifestyle label, hoe wordt de collectie (cruelty-free) geproduceerd en wat kunnen we verwachten in de toekomst.

's Avonds zal de Repeat boutique aan de Cornelis Schuytstraat worden omgetoverd tot the place to be met Neerlands trots Doutzen Kroes als middelpunt van de avond. Met het minimalistische winkelinterieur als de perfecte achtergrond, zullen we de glazen klinken op het nieuwe seizoen en Repeat's ultra zachte cashmere collectie. Wat er de rest van de avond gaat plaatsvinden, houden we nog even geheim... To be continued…