KPN NV

KPN Nieuws

KPN gaat werkplek beheren van uitzendorganisatie Consolid

Datum

3 september 2009

Nummer

042

De komende 5 jaar gaat KPN alle 100 werkplekken beheren van Consolid, dat zich tot de top 20 uitzendorganisaties van Nederland mag rekenen. Het contract met KPN levert Consolid flexibiliteit en kostenbesparing op. Hierdoor kan de uitzendorganisatie zich richten op haar core-business en kan het bedrijf de primaire processen verbeteren.

Het werkplekbeheer gebeurt middels Werkplek Online. Op die manier hebben alle Consolid-medewerkers een werkplek die altijd en overal te gebruiken is; zowel via het bedrijfsnetwerk als via elke willekeurige internetverbinding. De medewerkers beschikken over de laatste versies van alle benodigde bedrijfsapplicaties - zowel standaardapplicaties als een aantal bedrijfsspecifieke. De bestanden en bedrijfsgegevens worden opgeslagen in de CyberCenters (datacenters) van KPN. Deze CyberCenters bieden een optimaal beveiligde ICT-omgeving.

Consolid betaalt per gebruiker per maand en hoeft niet zelf te investeren in de aanschaf van licenties, onderhoud en software-updates. Zij hebben automatisch de laatste softwareversies tot hun beschikking. Het is bovendien eenvoudig om zelf nieuwe gebruikers toe te voegen of werkplekken af te sluiten, zodat alleen voor de daadwerkelijk benodigde werkplekken wordt betaald.