Voorkom dichtgroeien van navelpiercings tijdens de zwangerschap


LEUTH, 20090903 -- Tijdens een zwangerschap worden vrouwen die een navelpiercing dragen aangeraden deze te verwijderen. Volgt men dit advies niet op dan loopt men een groot risico dat deze piercing uit zal groeien in de tweede helft van de zwangerschap, wat resulteert in lelijke littekens. Het nieuwe www.zwangerschapsnavelpiercing.nl biedt hiervoor speciale zwangerschapspiercings.

Wanneer men het advies wel opvolgt is de kans groot dat het gaatje in de navel geheel of gedeeltelijk dicht zal groeien, zelfs wanneer men al 10 jaar een navelpiercing heeft gedragen. Men zal dan na de zwangerschap het gaatje weer op moeten laten rekken of opnieuw laten zetten.

Dit is echter niet nodig, er bestaan namelijk speciale zwangerschapspiercings, die als tijdelijke vervanger voor de metalen piercing gedragen kunnen worden gedurende de gehele zwangerschap. Deze piercings zijn nikkelvrij, hypoallergeen, flexibel en lang genoeg om met de buik mee te groeien.

www.zwangerschapsnavelpiercing.nl biedt een ruime keuze aan met deze speciale zwangerschapspiercings. Zo heeft men ook de keuze uit modellen met blauwe of roze eindbolletjes wanneer men met de piercing wil laten zien wat er in die mooie buik groeit.
Maar ook wanneer men dit nog even geheim wenst te houden kan men bv kiezen uit een zwangerschapspiercing met zowel een roze als een blauw eindbolletje of een neutrale kleur.