Tips voor sollicitaties op Twitter


ROTTERDAM, 20090903 -- Wie gebruik maakt van Twitter, de korte-berichtenservice op internet, kan gemakkelijk dagelijks een tip voor zijn sollicitaties krijgen. Door het toevoegen van www.twitter.com/sollicitaties verschijnt er elke werkdag een tip van loopbaanadviseur Erik den Draak tussen de andere berichten van de gebruiker.

Dagelijks advies
Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte berichtjes publiceren en ontvangen. Het is een sociale netwerksite waarop mensen berichten plaatsen over wat hen bezighoudt. Loopbaanadviseur Erik den Draak, uitgever van verschillende websites op het gebied van solliciteren, werk en loopbaan, geeft gebruikers van Twitter al enige tijd dagelijks loopbaanadvies over loopbaanzaken op www.twitter.com/loopbaanadvies.

Zekere in deze tijden is ook sollicitatieadvies van belang. Daarom introduceert Erik den Draak nu ook www.twitter.com/sollicitaties.

Praktisch
De dagelijkse tips voor sollicitaties gaan over praktische zaken, zoals het schrijven van een sollicitatiebrief of een idee om je kans op een baan te vergroten. Soms is in het bericht een link opgenomen naar een website waar men meer informatie over het onderwerp kan vinden.

Kosteloos
Door het publiceren van de dagelijkse tips over sollicitaties op Twitter wil Erik den Draak sollicitanten helpen om sneller een baan te vinden. Advies over solliciteren, werk en loopbaan op een laagdrempelige wijze dichter bij mensen brengen is al jaren zijn missie die hij uitdraagt op websites als Loopbaanadvies.net en Loopbaanadvies.nl. Dit wordt nu aangevuld met advies over sollicitaties op Twitter, waar iedere gebruiker van Twitter kosteloos gebruik van kan maken.





Ingezonden persbericht