Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

SkateNight Hoogvliet druk bezocht

3 september laatste Skatenight van 2009

De tweede SkateNight Hoogvliet van afgelopen donderdag 2 juli is weer druk bezocht door jong en oud. Marianne van der Ham, portefeuillehouder Recreatie van de deelgemeente loste het startschot van dit skate-evenement op het Festivalterrein de Heerlijkheid. De skaters maakten daarna achter een DJ-truck een mooie tocht door Hoogvliet, ondermeer langs de natuur van de Groene Gordel en over de Aveling langs het Oosterbaken.

start vanaf festivalterrein de Heerlijkheid Skaten door de Groene Gordel van Hoogvliet

Laatste SkateNight 2009 op 3 september

De laatste skatetocht van het jaar is weer toegangkelijk voor het hele gezin. Er zijn skates gratis te leen, er is professionele begeleiding, gratis water en het tempo wordt aangepast op de (jongste) deelnemers.,De tocht start:


- Donderdag 3 september, 19.00 uur, Festivalterrein de Heerlijkheid

Het festivalterrein is aan de Herikweg/Venkelweg bij de Wijk Westpunt. Vanaf het winkelcentrum Hoogvliet steek je bij de deelgemeente de rotonde de Aveling over en rij je rechtdoor vanzelf naar het terrein.

route naar terrein

Route naar start SkateNight

De SkateNight Hoogvliet is een initiatief van de deelgemeente Hoogvliet in samenwerking met S en R gemeente Rotterdam, Woonbron Hoogvliet, Vestia Rotterdam Hoogvliet, Rabobank en Stichting Welzijn Hoogvliet. Mede dankzij de vrijwillige inzet van de Briljantjes, EHBO en vele anderen is de SkateNight Hoogvliet een succes.