HeerlijkDuurzaam.nl behaalt Thuiswinkel Waarborg Certificaat


WAALRE, 20090903 -- HeerlijkDuurzaam.nl, de nieuwe webwinkel voor duurzame energie- en energiezuinige producten, is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit biedt haar klanten een extra waarborg voor een betrouwbare en veilige manier van online winkelen.

Het Thuiswinkel Waarborg Certificaat biedt klanten onder andere de volgende zekerheden:
1. Weten met wie je zaken doet en hoe je HeerlijkDuurzaam.nl gemakkelijk kunt benaderen.
2. Algemene voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond.
3. Veiligheid en privacy.
4. Extra bedenktijd: 14 dagen.
5. Veilig betalen.
6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

"HeerlijkDuurzaam.nl streeft naar een uitstekende dienstverlening met een moderne, professionele webwinkel. Het verkrijgen van het Thuiswinkel Waarborg Certificaat, waarvoor een gedegen certificeringstraject is doorlopen, is het bewijs dat wij op de goede weg zijn", stelt IJme Schilstra, oprichter van HeerlijkDuurzaam.nl. "Maar wij gaan verder. Zo hanteren wij bijvoorbeeld het motto "What you see is what you pay". De getoonde prijs is wat de klant betaalt. Wij rekenen geen extra kosten, zelfs niet bij verzending onder rembours (betaling bij aflevering). HeerlijkDuurzaam.nl staat voor eerlijk ondernemen. Daar horen duidelijkheid en helderheid voor de klant gewoon bij."

Over HeerlijkDuurzaam.nl

HeerlijkDuurzaam.nl is een nieuwe webwinkel met kwalitatief hoogwaardige, duurzame energie- en energiezuinige producten.

HeerlijkDuurzaam.nl