De MAX Mobile Router van Pepwave combineert meervoudige 3G-diensten en biedt naadloze en veilige connectiviteit voor veeleisende applicaties onderweg

De MAX Mobile Router van Pepwave combineert meervoudige 3G-diensten en biedt naadloze en veilige connectiviteit voor veeleisende applicaties onderweg

MOUNTAIN VIEW, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20090903 --

Pepwave, een vernieuwer op het gebied van gespecialiseerde draadloze oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een succesvol project met haar nieuwe mobiele router, de MAX, heeft afgerond. Met de MAX kunnen gebruikers verschillende mobiele internetverbindingen (3G, cellulair, WiFi, WiMAX, LTE, satelliet) koppelen en met elkaar combineren met behulp van een aantal USB-, Cardbus- en Ethernet-adapters. De MAX zorgt voor het intelligente beheer van alle beschikbare verbindingen, zodat in mobiele omgevingen een naadloze en continue connectiviteit met hoge bandbreedte in stand wordt gehouden.

De provinciale politie van Ontario in Canada heeft de MAX van Pepwave gebruikt voor haar mobiele commandocentra. De MAX biedt de provinciale politie van Ontario een alles-in-één oplossing voor het beheer van al haar mobiele 3G- en satelliet-internetverbindingen. Elk commandocentrum is te allen tijde verbonden en inzetbaar voor elke noodsituatie, ongeacht de locatie en zonder dat er ICT-personeel ter plaatse hoeft te zijn.

Meervoudige verbindingen voor hogere snelheden en naadloos bereik

De ingebouwde interfaces in de MAX van Pepwave maken maximaal zes verbindingen mogelijk. Deze unieke modulaire benadering geeft u de vrijheid om precies die internetproviders en diensten te kiezen die het meest geschikt zijn voor uw applicatie en locatie. Zo kunt u snel verbindingen toevoegen voor hogere snelheden, blijvende connectiviteit en een beter bereik.

De MAX is tevens voorzien van twee ingebouwde Wi-Fi-radio’s, zodat u gelijktijdig toegang hebt tot een lokaal WiFi Access Point en een WiFi-hotspot.

Maakt nieuwe applicaties beschikbaar met betrouwbaar mobiel internet

Profiteren van de uitbreiding van mobiele internetdiensten is van groot belang. De MAX van Pepwave is getest door aannemers van contracten met het leger, jachteigenaren en de omroepbranche. Geen enkele router biedt zoveel flexibiliteit en veiligheid als de MAX.

"De MAX van Pepwave zal voor een enorme verbetering zorgen in de manier waarop mensen onderweg internet gebruiken", aldus Alex Chan, directeur van Pepwave. "Onze klanten kunnen dit hulpmiddel gebruiken om ad hoc internettoegang op afstand te verkrijgen, ter vervanging van een normale internetverbinding, en om altijd en overal digitale content te kunnen leveren."

Over de MAX van Pepwave

De MAX van Pepwave maakt nieuwe mobiele oplossingen mogelijk, met unieke eigenschappen:

  • de enige mobiele load balancing router met USB-, Cardbus-, Ethernet- en Wi-Fi-interfaces in de gehele branche
  • monitor voor de bandbreedtelimiet om extra kosten wegens overschrijding te voorkomen
  • razendsnelle Site-to-Site VPN failover met 256-bits AES-encryptie
  • algoritmes voor WiFi-roaming voor automatische verbinding met hotspots

De MAX is wereldwijd verkrijgbaar via de resellernetwerken Pepwave en Peplink. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Over Pepwave

Pepwave heeft zich bewezen als marktleider op het gebied van gespecialiseerde draadloze oplossingen voor industriële netwerken, draadloze mobiliteit, service providers en professionele hotspots. Als vernieuwer van draadloze technologische oplossingen is Pepwave wereldwijd actief, in samenwerking met distributeurs, systeemintegreerders, ODM-partners en strategische samenwerkingsverbanden. Ga voor meer informatie naar http://www.pepwave.com/

Foto’s/Multimediagalerie beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6041226〈=en

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Pepwave
Tim Simdorn, +1 650-450-9667 (Amerika’s)
tsimdorn@pepwave.com
Matthew Chan, +852-2990-7625 (Internationaal)

matthewc@pepwave.com