Vivre Maastricht kiest voor ICTroom èn een Rimatrix5 oplossing


HILLEGOM, 20090903 -- Vivre Maastricht heeft voor de inrichting van zijn serverruimte gekozen voor een Rimatrix5 oplossing, die door ICTroom als integrator geleverd en gebouwd zal gaan worden. Deze geïntegreerde totaaloplossing met kleine `footprint' biedt aan Vivre de maximale beschikbaarheid en benodigde vermogen om hun IT apparatuur goed te kunnen gebruiken. ICTroom kon als onafhankelijke integrator uitstekend de wens van Vivre vertalen naar een juiste lange termijn oplossing. Het project zal half september 2009 zijn afgerond.

Over Vivre
Vivre is dé organisator en aanbieder van Woon-, Welzijn- en Zorgdiensten voor ouderen en chronisch zieken. Tot de stichting behoren diverse verpleeghuizen, zorgcentra en woningen voor ouderen en chronisch zieken. Met 15 locaties, verspreid over Maastricht en het Mergelland bieden zij een breed pakket van diensten op maat aan.
www.vivre.nl

Over ICTroom Company
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.
www.ictroom.nl





Ingezonden persbericht