FloraHolland


+ Overzicht benaderde softwareleveranciers

Aspirant-inkopers op cursus bij veilingmeesters FloraHolland Naaldwijk

NAALDWIJK, 15 juli 2009 (persbericht) - Op donderdag 3 september 2009 start de cursus `Inkopen op de klok' bij FloraHolland Naaldwijk. Met deze cursus geeft FloraHolland Naaldwijk de aspirant- en beginnende inkoper de kans om meer kennis en ervaring op te doen met het inkopen op de klok.

In tien lessen, op donderdagen van 10.00 tot 12.30 uur, wordt voor de cursisten de werkelijkheid van het inkopen van snijbloemen en planten nagebootst in de afmijnzaal. De veilingmeester brengt de cursisten kennis bij over sorteringcodes, minimumaantallen, begrippen als `onder en boven de ronde veilen' en keurcodes. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan beeldveilen, Kopen op Afstand (KOA) en thema's als kwaliteit en logistiek. Productkennis is geen onderdeel van het cursusprogramma.

Deelname kost EUR 225,- per persoon (inclusief opleidingsmateriaal). Meer informatie en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via de afdeling klantenservice van FloraHolland Naaldwijk, T 0174 63 34 40 of E klantenservice@floraholland.nl. GeĂŻnteresseerden wordt geadviseerd om zich tijdig in te schrijven.

Ook FloraHolland Aalsmeer en Rijnsburg verzorgen in september en oktober een cursus `Inkopen', waarin aandacht wordt besteed aan de belangrijkste aspecten van inkopen op de klokken op die vestigingen.