KNHS


Breda Hippique voortaan eerste weekend van september 22 juli 2009

Het hippische outdoor evenement Breda Hippique zal voortaan tijdens het eerste weekend van september plaatsvinden. Dit jaar is dat van 3 tot en met 6 september. Het bestuur van Stichting Breda Hippique, hoofdsponsor Rabobank en organisatiebureau RSP hebben o.a. voor dit weekend in de nazomer gekozen omdat het zakenleven na de vakantieperiode weer op gang komt. Ook de indeling van het terrein bij de Prinsenhoeve heeft een verandering ondergaan.

Breda Hippique heeft een echte businessdag op de vrijdag. De Business Borrel is voor de meeste ondernemers het eerste grote netwerkevenement na de vakantie, we verwachten daar dus een flinke opkomst aldus Mathé Bögels, voorzitter van Breda Hippique. Ook hoofdsponsor Rabobank gelooft in de nieuwe datum. Willem-Peter Kriek, directievoorzitter Rabobank Breda: Breda Hippique is een evenement met allure! We kijken uit naar de grote ontvangsten in het Rabo VIP paviljoen. Aan elke dag van het evenement is een thema gekoppeld. Op de vrijdag is dat dus businessdag met de Business Borrel, op de zaterdag staat de familie centraal en op de zondag gaat iedereen op chique voor de VIP dag met o.a. de Ladies Day powered by Holland Casino.
De nieuwe indeling van het terrein met alle activiteiten rondom de Outdoor Fair, het VIP gedeelte en het Rabo Kids Village, moet zorgen voor een betere sport- en sfeerbeleving. Bijvoorbeeld met twee hindernissen in het parcours van de Wereldbeker marathon vierspan in de Outdoor Fair kan het publiek de wedstrijd van heel dichtbij volgen.

Over Breda Hippique:
Breda Hippique is een van de grootste outdoor hippische evenementen van Nederland en vindt in het eerste weekend van september, van 3 tot en met 6 september 2009, plaats. Maar liefst vier hippische disciplines, eventing, vierspan, springen en dressuur met nationale en internationale rubrieken staan op het programma. Twee van de vier disciplines, eventing en vierspan vieren dit jaar tijdens Breda Hippique hun zilveren jubileum. Dit jaar is Breda Hippique tevens aangewezen door de KNHS voor de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen Aangepaste Sporten Dressuur. Breda Hippique is al vele jaren een graag en druk bezocht evenement, ook vanwege de gezellige Outdoor fair en de belangrijke netwerkmogelijkheden voor het bedrijfsleven. De Rabobank is als belangrijke sponsor van de paardensport en als hoofdsponsor van het evenement nauw betrokken bij de realisatie van Breda Hippique.