Ingezonden persbericht


Persbericht

HPC Bonus Nights:
Drunktank & The Blues Junkies op 3 september

HPC Shopping Night wordt omgedoopt tot HPC Bonus Night op de 1e donderdag van de maand.

Begin 2009 is het Haags Pop Centrum in samenwerking met de PopHotSpot de HPC Shopping Nights begonnen in de Supermarkt aan de Grote Markt in Den Haag. Na een korte zomerstop zullen vanaf september deze avonden doorgaan als HPC Bonus Night. Iedere 1ste donderdag van de maand een echte bonus: de HPC Bonus Nights! Deze avonden vol live muziek vinden wederom plaats in de Supermarkt op de Pophotspot aan de Grote Markt. Hier kan je iedere maand de leukste en nieuwste bands bekijken uit Den Haag en omstreken.

Donderdag 3 september in de aanbieding: Drunktank en The Blues Junkies

Drunktank staat voor snelle, agressieve punkrock met een vleugje hardrock en metal. Ingrediënten: punkrock (No Fun At All, Satanic Surfers, Bigwig), hardrock (Iron Maiden), bier, aroma, koolzuur en eigen inbreng.

The Blues Junkies garanderen een vette avond met 'Hard rockin' super-sleazy bad-ass boogie boys from the Hague!' op full speed! Knallende show met eigen nummers en covers op volle snelheid en een band met ballen!

De HPC Bonus Nights zijn gratis toegankelijk. Wees er dus op tijd bij! Meer informatie over het programma en de activiteiten van HPC is terug te vinden op www.haagspopcentrum.nl.

Datum: donderdag 3 september 2009

Waar: Supermarkt, Grote Markt 25

Aanvang: 21:00 uur

Website Drunktank: www.drunktank.nl

Website Blues Junkies: www.bluesjunkies.web-log.nl



Ingezonden persbericht