Gemeente Valkenswaard

Aalsterweg en op- en afrit Waalre

Afsluiting Aalsterweg en op- en afrit Waalre

Van donderdag 3 tot en met maandag 7 september voert Rijkswaterstaat reconstructiewerkzaamheden uit aan de Aalsterweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg in beide richtingen dicht ter hoogte van de kruising met de N2 Randweg Eindhoven. Tevens zijn afgesloten de afrit 33 Waalre voor het verkeer komende vanuit Venlo/Maastricht en de oprit 33 Waalre voor het verkeer in de richting 's-Hertogenbosch/Tilburg/ Antwerpen. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Voor de reconstructie van de Aalsterweg zijn in totaal twee weekeinden nodig. De tweede afsluiting is gepland van 17 tot en met 21 september.

Afsluiting

De Aalsterweg en de op- en afrit zijn op onderstaande tijden afgesloten:

* donderdag 3 september 20.00 uur tot vrijdag 4 september 05.30 uur
* vrijdag 4 september 20.00 uur tot maandag 7 september 05.30 uur

Omleidingsroutes zijn o.a. voor:

* verkeer vanuit Valkenswaard/Waalre richting Eindhoven: N69, burgemeester Mollaan, Professor Holstlaan, Bayeuxlaan. Volg omleidingsroute 1.

* verkeer vanuit Eindhoven richting Waalre/Valkenswaard: Aalsterweg, Antoon Coolenlaan, Professor Holstlaan, Burgemeester Mollaan, N69. Volg omleidingsroute 2.

* (brom)fietsers tussen Eindhoven en Waalre: Van der Beeken Pasteelweg, Roostenlaan, Prins Mauritsweg, Voorbeeklaan en vice versa. Volg de gele borden met symbool `fiets'.

Deze en andere omleidingsroutes worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

De werkzaamheden aan de Aalsterweg maken deel uit van de vernieuwing van de Randweg Eindhoven. Meer informatie over de vernieuwing van de Randweg Eindhoven is te vinden op www.randwegeindhoven.nl