Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Winnaars Hitkrant Hittegolf Awards bekend

Amsterdam - Na een spannende strijd om de felbegeerde Hitkrant Hittegolf Awards zijn na weken stemmen de winnaars bekend: Timor Steffens en Esmée Denters! In totaal hebben er 67.274 lezers op de mannelijke Hunks en 49.504 lezers op de vrouwelijke Honeys gestemd.

Onze Hitkrant lezers konden vanaf eind juli stemmen op vijftig vrouwelijke en vijftig mannelijke BN'ers. Deze lijsten zijn samengesteld aan de hand van een oproep op www.hitkrant.nl. Elke week viel er een aantal genomineerden af en uiteindelijk bleven er drie mannelijke en drie vrouwelijke favorieten over.

Timor vanaf begin superhot!
Onder de mannen is de stand als volgt geëindigd: op nummer één Timor Steffens met 12.750 stemmen, gevolgd door Darryl (10.000 stemmen) en op de derde plaats Simon Keizer (6.000 stemmen). Deze drie mannen stonden al vanaf het begin aan de top. Timor had totaal niet verwacht dat hij zou winnen. Toen wij hem belde met de mededeling, reageerde hij als volgt: 'Heb ik écht gewonnen? Echt?! Ik ben er superblij mee! Voor het eerst win ik iets officieels!'.

Esmée Denters al snel in top 3
De strijd om Hittegolf Honey 2009 ging al snel om Esmée Denters, Annemarie Hoek (vriendin van Simon Keizer) en Saar Koningsberger. Het is tot het laatste moment spannend geweest wie er nou op nummer één zou eindigen. Uiteindelijk heeft Esmée Denters gewonnen met 7.000 stemmen, is Annemarie Hoek op nummer twee geëindigd (6.000 stemmen) en is Saar Koningsberger derde geworden (5.800 stemmen). Ook Esmée was totaal verrast dat zij de Award gewonnen had: 'Ik een Hittegolf Honey? Dat vind ik zo raar! Ik had het niet verwacht!'.

In Hitkrant 36 (winkelrelease donderdag 3 september) is een uitgebreid interview te lezen met beide trotse winnaars. Daarin vertelt Timor meer over zijn leven in LA, waar hij inmiddels een paar weken woont. En Esmée wijdt uit hoe zij naar zichzelf kijkt.

Hitkrant is het enige entertainment blad voor jongeren in Nederland. Elke week staan de pagina's bomvol muziektips, films die je niet mag missen, exclusieve interviews, modetrends, prijsvragen, de probleemrubriek en zoveel mogelijk posters. Oftewel: sterren, sterren en nog eens sterren!