Ingezonden persbericht


Patrick Kicken overhandigt stemmen voor Michael Jacksonstraat aan burgemeester Jorritsma

Almere laat Pinasplein omdopen tot Michael Jacksonplein

Naarden, 3 september 2009 | Vanmiddag heeft Radio Veronica-DJ Patrick Kicken een cheque overhandigd aan de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. De cheque staat voor maar liefst 10.283 stemmen die de dj heeft ontvangen naar aanleiding van zijn oproep om een straat naar Michael Jackson te vernoemen. Na de overhandiging maakte de burgemeester bekend dat Almere het Pinasplein in de Almere Muziekwijk laat omdopen tot Michael Jacksonplein.

Het Pinasplein is een parkeerplein bij het NS-station van Almere Muziekwijk. Het plein ligt tegenover het Muzenpark waar ook het Top 40-plein aan ligt. Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere: "Door de actie van Radio Veronica is het vernoemen van een straat naar Michael Jackson in een behoorlijke stroomversnelling geraakt. Gisteravond heeft de Naamgeving commissie van Almere besloten het Pinasplein om te dopen tot Michael Jacksonplein."

DJ Patrick Kicken: "Ik vind het echt geweldig dat we zoveel stemmen hebben binnengekregen voor een Michael Jacksonstraat. Dat het Pinasplein wordt omgedoopt tot Michael Jacksonplein is echt de kroon op deze actie!"

Radio Veronica-DJ Patrick Kicken begon 10 weken geleden in zijn programma 'Keihard Kicken' een actie om naar Michael Jackson een straat vernoemd te krijgen in zijn woonplaats Almere. Luisteraars van het station met de beste 80's en 90's hits stemden massaal voor een Michael Jacksonstraat in Almere.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.