Gemeente Heumen

Openingsfestijn Heumen Actief!

Het Heumense activiteitenseizoen 2009-2010 wordt ingeluid met het kleurrijke Openingsfestijn Heumen Actief op zondag 13 september van 12.00 16.00 uur in en rond Sociaal Cultureel Centrum Maldensteijn. De toegang is gratis.

Op de vrijetijdsmarkt kunnen bezoekers, zien en beleven wat er het komende jaar - mede dankzij vrijwilligers - allemaal te doen is in de vier dorpen van de gemeente Heumen. Het wordt een bont en bruisend programma voor jong en oud aan het Kerkplein 8 in Malden. Er zijn sprankelende muzikale en theatrale optredens van diverse artiesten en groepen (waaronder een preview van de musical Soulmate Hotel en het NovioMagum Wind Orchestra), kraampjes over een breed scala aan lokale activiteiten, springkussens en kinderspelen, kleurig geschminkte gezichtjes, gratis ranja, enz. Maar bezoekers kunnen ook gewoon genieten van een drankje op het terras en een praatje met een dorpsgenoot.
Naast theater Maldensteijn houden ook jongerencentrum de SJEM en de VVV Serviceshop een open dag. Het evenement wordt georganiseerd door Steunpunt Vrijwilligerswerk gemeente Heumen in samenwerking met SCC Maldensteijn.

Meer informatie is te vinden op deze site onder Vrijwilligerswerk of op de site van Maldensteijn.