Gemeente Helmond


Rochadeweg zondag tijdelijk afgesloten

De Rochadeweg is op zondag 13 september tijdelijk afgesloten tussen de rotonde bij de N279/Wolfsputterbaan en de kruising met de Varenschut.

Het gaat om een afsluiting in beide richtingen. De weg is afgesloten, doordat er nieuwe markering en belijning op het wegdek wordt aangebracht. De werkzaamheden beginnen om 6.00 uur, waarna de weg gedurende de dag richting de Varenschut in fasen wordt opengesteld.

Weg wordt in fasen opengesteld

De totale werkzaamheden duren van 6.00 tot ongeveer 16.00 uur. Het gedeelte vanaf de rotonde N279 tot en met de kruising met de Korendijk is afgesloten van 6.00 tot ongeveer 9.00 uur. Vervolgens schuift de afsluiting steeds verder op richting de Varenschut. Na 16.00 uur of eerder of later indien noodzakelijk wordt de Rochadeweg weer volledig opengesteld voor het verkeer.

Bereikbaarheid industrieterrein

Het industrieterrein BZOB is tussen 6.00 en 9.00 uur alleen bereikbaar via de Heibergweg aan de zuidkant. Na 9.00 uur is het industrieterrein weer bereikbaar vanuit de N279 en de Korendijk. Bedrijven op het BZOB-terrein worden per brief over de werkzaamheden geïnformeerd. Doorgaand verkeer wordt omgeleid met de bekende gele borden.