Opening eerste Marc Lammers Plaza in Nederland

10/09/2009 16:46

Koning Willem I College

Marc Lammers opent eerste Marc Lammers Plaza in Nederland: het 'Plein voor Gezond Bewegen'.

Tijdens de Communitydag van het Koning Willem I College op zondag 13 september opent de succesvolle hockeycoach Marc Lammers het eerste 'Marc Lammers Plaza' in Nederland. De opening vindt plaats om 12.00 uur op de campus van het college aan de Vlijmenseweg in 's-Hertogenbosch.

Kernwaarde

Dit 'Plein voor Gezond Bewegen' sluit naadloos aan bij een belangrijke kernwaarde van het Koning Willem I College: 'Wij gaan voor een betere wereld'. Gezond eten én gezond bewégen passen in die filosofie van het college.

Jongeren uitdagen tot bewegen

De afgelopen weken hebben de experts van 'Yalp' het Marc Lammers Sportplaza aangelegd. Hier kunnen studenten elkaar ontmoeten en zich uitleven in verschillende sporten, van voetbal, handbal en volleybal tot tennis, hockey en panna. De nieuwe sportfaciliteit daagt jongeren uit vanuit hun beleving: elkaar ontmoeten tijdens het sporten en tijdens het sporten elkaar ontmoeten.

Bezoekers kunnen zelf meedoen

Tijdens de Communitydag kunnen bezoekers zich een beeld vormen van deze ervaringen en zelf deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten met een wedstrijdelement.

Einde persbericht

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.yalp.nl/overige/marc-lammers-plaza/