Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT
Hooglanderveen, 3 september 2009
Nummer: 21

Opening van het Maleweteringpark

Amersfoort - Het Maleweteringpark is na een zorgvuldige voorbereiding tussen de omwonenden en het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst aangelegd. Er is een mooi park gerealiseerd tussen Hooglanderveen en Velden 3 DEF, waarin het voor iedereen fijn wandelen en spelen is. Het park is nu klaar. Reden, volgens goed Hooglanderveens gebruik, voor een feest.

Het park zal op zondag 13 september om 13.00 uur feestelijk worden geopend. Hiervoor zijn onder andere de stadskanonniers uitgenodigd. Door middel van een schot van een kanon zal het park geopend worden. Door wie? Dat blijft nog even geheim. Aansluitend is er voor de kleinste kinderen poppenkast en kan de jeugd zich uitleven op een super glijbaan. Zowel Showband Animato als Muziekvereniging St. Caecilia uit Hoogland zullen zorgen voor een muzikale bijdrage. Ook zal er voor poffertjes en ijs worden gezorgd.

Picknick
Rond de opening wordt een picknick georganiseerd. Hooglanderveen staat bekend om zijn gezelligheid. Ook de picknick zal in het teken staan van gezellig samen zijn. Iedereen is welkom, Juist ook de bewoners van de nog op te leveren woningen in Velden 3DEF, tenslotte "binnenkort" ook inwoners van Hooglanderveen. Voor alle (recente) bewoners van Hooglanderveen geldt natuurlijk hetzelfde. Ook mensen die niet aan de picknick deelnemen zijn van harte welkom.

Programma
12.30 uur aanvang picknick
13.00 uur opening
13.30 - 16.00 super glijbaan
14.00 uur poppenkast
15.00 uur poppenkast
16.00 uur sluiting
De fiets of auto kan men parkeren op het Disselplein.