Hypodomus start landelijke posteractie

23/09/2009 17:11

Rotero Groep

Snel groeiende NVM-makelaar en hypotheekadviseur Hypodomus laat dit najaar van zich horen. Met 30 winkels door heel Nederland is Hypodomus inmiddels één van de grootste makelaars van ons land. In de huidige portefeuille staan ruim 2.500 woningen in de verkoop. Marketingdirecteur Kees van de Kerk: 'De woningmarkt laat duidelijk tekenen van herstel zien in vergelijking met het eerste halfjaar. Wij zijn van mening dat de meeste mensen onvoldoende beseffen dat het juist nu een uitstekende tijd is om een huis te kopen. Je kunt goed onderhandelen over de prijs van je nieuwe woning, bovendien is de hypotheekrente aantrekkelijk.'

'De belangrijkste reden dat klanten nu niet kopen is hun angst de huidige woning niet op tijd verkocht te krijgen', aldus Van de Kerk. 'Daarom hebben we nu de 6 maanden optie gelanceerd voor onze klanten. Uniek in Nederland. We staan ze zeer professioneel bij om hun bestaande woning zo snel mogelijk te verkopen én we zorgen ervoor dat onze klanten optie houden op de woning die ze willen kopen.'

Onder het motto "Hier moet je zijn" start Hypodomus dit najaar een landelijke actie waarbij een zeer interessante prijs kan worden gewonnen: Een jaar lang gratis wonen. Hypodomus vergoedt een jaar lang alle hypotheek- of huurlasten, inclusief de kosten voor gas, water en licht. De maximumprijs die kan worden gewonnen bedraagt maar liefst 20.000,- euro. Wie kans wil maken op die prijs hoeft alleen maar de poster van Hypodomus, die huis-aan-huis wordt verspreid, duidelijk zichtbaar op te hangen.

Eerder al heeft Hypodomus met succes professioneel stylingadvies aangeboden. De bekende stilisten van AV2, die wekelijks te zien zijn bij 'Huis te Koop' op SBS6 en regelmatig bij 'De TV Makelaar' op RTL4, hielpen het huis in te richten waardoor het een zo groot mogelijke groep potentiële kopers aansprak.

Met de Posteractie, die loopt van 15 september tot 15 november 2009, wil Hypodomus iedereen die een huis wil kopen erop wijzen dat er nu uitstekende kansen zijn op de woningmarkt. Op www.wingratiswonen.nl kun je deelnemen aan de actie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hypodomus.nl