Gemeente Rotterdam

Altijd al willen weten wat Hofwijk te bieden heeft? Bezoek dan de open dag op zondag 4 oktober!

Crematorium Hofwijk gaat met zijn tijd mee en is in 2008 volledig verbouwd. Het eigentijdse crematorium beschikt over een nieuwe indeling met grotere ruimtes, voor een gastvrije ontvangst van kleine en grote gezelschappen. De grote aula calendula

Op zondag 4 oktober bent u van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van crematorium Hofwijk en kennis te maken met onze dienstverlening.

Tijdens de open dag zijn vrijwel alle ruimtes toegankelijk en kunt u deelnemen aan een rondleiding. Meldt u hiervoor aan via onderstaand telefoonnummer.
Bekijk de karakteristieke aula's, de verschillende condoleanceruimtes, de crematieruimte en de toonzaal met talloze urnen en herdenkingssieraden. Medewerkers van Hofwijk vertellen over de uitgebreide cateringmogelijkheden en bieden u graag een kopje koffie of thee aan.
Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Rondom het crematorium ligt de begraafplaats in een besloten sfeer met veel natuurschoon. Er is ook gelegenheid om een deel van het 25 hectare grote terrein met een huifkar te bezichtigen.

Kom op 4 oktober naar Hofwijk en laat u informeren over onze dienstverlening.

Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen.

Wij bieden u graag een kopje koffie of thee aan Datum: zondag 4 oktober 2009
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Crematorium Rotterdam Hofwijk
Delftweg 230
3046 ND Rotterdam

Telefoon: 010 - 471 20 55
Fax: 010 - 470 74 11
E-mail: info@begraafplaatsen.rotterdam.nl
Website: www.rotterdam.nl/crematorium

Hofwijk ligt in een mooie groene omgeving

Bron: Gemeentewerken, 28-09-2009