RTL Group

RTL 4-special Ik Wed Dat Ik Het Kan: Dierendag met Carlo Boszhard en Georgina Verbaan

Ik wed dat ik binnen één minuut snoepjes in 40 muizenvallen kan aflikken zonder dat ze dichtklappen. Ik wed dat ik 10.000 soorten vlinders kan herkennen aan de vleugels. Ik wed dat ik de teksten van alle 108 ABBA-songs uit mijn hoofd ken. Er worden weer bijzondere prestaties en spannende records gezet in Ik Wed Dat Ik Het Kan: Dierendag op zondag 4 oktober vanaf 20.00 uur bij RTL 4. Carlo Boszhard presenteert deze special, die geheel in het teken staat van dierendag, samen met Georgina Verbaan, vanwege haar liefde voor dieren en de wijze waarop ze zich de afgelopen jaren voor hen heeft ingezet.

In deze spectaculaire liveshow ontvangen Carlo en Georgina in de studio in Hilversum uitzonderlijke talenten die voor het oog van het Nederlandse publiek unieke, gewaagde en verrassende uitdagingen aangaan. Zo is er iemand die wedt dat hij met een zweep binnen één minuut 25 kranten in tweeën kan slaan. En er zitten ook mensen met bijzondere talenten in het publiek. Een van de aanwezigen in de studio wedt dat hij 350 rietjes tegelijk in zijn mond kan steken en er is iemand in het publiek die wedt dat hij met zijn tong een knoop in een kerstensteeltje kan leggen!

Uitzending RTL 4, zondag 4 oktober tussen 20.00 en 21.30 uur.

Website: ikweddatikhetkan.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718 482, danielle.van.es@rtl.nl.