Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum 1 oktober 2009

Mabel van den Dungen verbindt glamour en boeddhisme

Op zondag 4 oktober om 20h00 zullen in de salon van de Balie in Amsterdam twee zeer verschillende werelden samen komen: die van de glamour en van het boeddhisme.

Een openhartig gesprek met Mabel van den Dungen is een van de onderdelen van Glamour Dharma, een avond verzorgd door Bodhitv, de jongerensite van de Boeddhistische Omroep. Hoe combineert Mabel haar leven in de schijnwerpers met haar behoefte aan verdieping en spiritualiteit?

Ook de overige programmaonderdelen staan in het teken van glamour en boeddhisme, zoals de mini documenaire Dharma Gossip: op de rode loper van het Nederlands Film Festival vertellen de sterren wat zij met meditatie en spiritualiteit hebben. In de tragikomische speelfilm Hotel Very Welcome gaan backpackende jongeren op zoek naar zichzelf in India en Thailand, en op de catwalk van de Balie zullen eigentijdse mode en spiritualiteit verweven worden. Tot slot gaat met MC Kimo het dak van de salon er gegarandeerd af met zijn interactieve raps.

Zondag 4 oktober, 20h00, de Balie, Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam, toegang 5 euro Voor meer informatie, kijk hier

Bodhitv is de jongerensite van de Boeddhistische Omroep.

----------
Noot voor redacties,

Ingezonden persbericht