Politie Utrecht
Utrecht, 04-10-2009

Dronken automobilist van de weg gehaald

SOEST- Een 43-jarige man uit Soest is zondagmorgen 4 oktober aangehouden omdat hij met te veel alcohol op zijn auto bestuurde.

Omstreeks 3.25 uur controleerden agenten in de Veenbesstraat een automobilist. De man moest blazen en bleek te veel gedronken te hebben. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Daar wees de ademanalyse 1355 ug/l uit. De man kreeg een rijverbod van 18 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tien bekeuringen voor het niet handsfree bellen

SOEST- Op vrijdagmiddag 2 oktober kregen tien automobilisten een bekeuring voor het niet handsfree bellen.

Tussen 08.30 en 13.00 uur hield de politie in een burgerauto op verschillende plaatsen in Soest een controle op bellen tijdens het rijden. Tien automobilisten hielden zich niet aan de regels en kregen een bekeuring.

Man weer met slok op achter het stuur

BAARN- Een 31-jarige man uit Baarn is zaterdagmorgen 3 oktober aangehouden omdat hij met te veel alcohol op de weg op was gegaan.

De man werd omstreeks 03.30 uur tijdens een verkeerscontrole aan de Torenlaan staande gehouden. Hij reed met hoge snelheid. Hij moest blazen en bleek te veel gedronken te hebben. Op het politiebureau wees de ademanalyse 855 ug/l uit. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Het was niet de eerste keer dat de man dronken achter het stuur zat.