Politie Gelderland-Zuid
Politie onderzoekt overval broodjeszaak

Nijmegen, 04-10-2009 o Zaterdagavond rond 18.40 uur vond er een overval plaats op een broodjeszaak in de Molenstraat. Niemand raakte hierbij gewond. Drie verdachten wisten te ontkomen.

De winkel was gesloten toen op bovengenoemd tijdstip een onbekende man via de achterkant het pand binnenkwam. Op dat moment waren er drie medewerkers in de winkel aanwezig. De man eiste geld en bedreigde één van de medewerkers daarbij met een steekwapen. Vervolgens verliet de man met een geldbedrag het pand. Hij ging er, samen met twee andere mannen die op de uitkijk stonden, vandoor in de richting van de Zeigelhof.

Direct na de overal heeft de politie in de omgeving gezicht naar de daders. Helaas werd niemand meer gevonden. De politie is begonnen met een onderzoek en zal onder andere een buurtonderzoek gaan houden.

Getuigen gezocht

Van de dader die in de winkel is geweest is een beknopt signalement bekend:

* leeftijd tussen de 20 en 25 jaar

* lengte ongeveer 1.80m

* licht getinte huidskleur

* droeg een donkerblauwe pet, zonnebril en een grijs jack met capuchon

Van de mannen die op de uitkijk stonden, is niets bekend. Heeft u iets van de overval gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Belt u dan met de Districtsrecherche in Nijmegen op telefoonnummer 0900 8844. Ook kunt u anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.