Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

Gemeente Den Haag verloot gratis huwelijksvoltrekking in ADO Den Haag Stadion

Wethouder Frits Huffnagel maakt winnaar op WeddingFair Den Haag

Den Haag, 29 september 2009

WeddingFair, ADO Den Haag en de gemeente Den Haag nodigen u van harte uit voor de feestelijke bekendmaking van de winnaar van een gratis huwelijksvoltrekking in het ADO Den Haag Stadion. De uitreiking vindt plaats tijdens de WeddingFair Den Haag op 4 oktober 2009 om 16.20 uur. Tijdens deze Haagse editie van de WeddingFair kunnen bezoekers zich bij de stand van de gemeente Den Haag inschrijven voor deze loterij. De Haagse wethouder Frits Huffnagel zal het winnende lot trekken. De gelukkige winnaars krijgen niet alleen het ADO-stadion als locatie en een trouwboekje, maar ook een speciale ambtenaar van de burgerlijke stand. Voor deze gelegenheid trekt de wethouder zelf de toga aan.

Sinds deze zomer is het ADO Den Haag Stadion toegevoegd als een van de ruim 80 vrije trouwlocaties van de gemeente Den Haag. Wethouder Huffnagel: 'Trouwen doe je in Den Haag! Wij laten aanstaande bruidsparen graag zelf de keuze waar ze dat willen doen. Het ADO Den Haag Stadion is een prachtige aanvulling op het huidige aanbod van trouwlocaties.'

De gemeente is tijdens de Haagse editie van de WeddingFair vertegenwoordigd met een stand waarin informatie wordt gegeven over alle mogelijkheden van een bruiloft in Den Haag. Twee ambtenaren van de burgerlijke stand informeren de bezoekers van de beurs over de keuze van trouwlocaties, de eigen ambtenaar en mogelijkheid om de ceremonie zelf vorm te geven. In de stand kunnen koppels zich van 11.00 uur tot 15.00 uur gratis opgeven voor de verloting van het huwelijk in het ADO Den Haag Stadion.

Na een modeshow op de catwalk van de WeddingFair maakt wethouder Huffnagel om 16.20 uur het winnende koppel bekend. De winnaars ontvangen een cheque en een bruidstaart. Wethouder Huffnagel verbindt het gelukkige stel dan zelf in de echt.



Ingezonden persbericht