Ahmed Aboutaleb reikt geldcheque uit aan goed doel


Estafetteloop Dreamrun finisht in Diergaarde Blijdorp op 4 oktober 2009

ROTTERDAM, 20090930 -- Het hardloopteam Dreamrun is opgericht om geld in te zamelen voor chronisch zieke of gehandicapte kinderen. Dit jaar leggen ze maar liefst 580 kilometer af voor het goede doel! De start is in Frankfurt waarna ze onder andere de steden Bonn en Arnhem aan doen. Op zondag 4 oktober 2009 eindigen ze traditiegetrouw in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Voor dit jaar hopen ze minimaal ¤ 50.000,00 te kunnen schenken aan: Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis, Stichting SAM en Dreamnight at the Zoo. Of dat bedrag gehaald is zal bekend worden op 4 oktober. In de Haaienzaal van Diergaarde Blijdorp reiken Ahmed Aboutaleb (burgemeester van Rotterdam), Marc Damen (directeur Diergaarde Blijdorp) en Joop Bakker (directeur Exploitatie RET) de cheques uit aan vertegenwoordigers van de goede doelen.

Het Dreamrun-team vertrekt rond 13.35 uur onder begeleiding van Begeleidersgroep Motoren vanaf Topsport Rotterdam via de Coolsingel naar Diergaarde Blijdorp waar ze rond 15.00 uur aankomen. Hier zal ook Dolly Dot en oprichtster van Stichting SAM, Angéla Kramers, het Dreamrun-team warm onthalen.

Graag nodigen wij u uit op 4 oktober om 15.00 uur bij het onthaal van het Dreamrun-team te zijn aan de hoofdingang Oceanium-zijde van Diergaarde Blijdorp en de uitreiking van de cheques in de Haaienzaal.





Dreamrun