Nederlandse Kano Bond


30 juli 2009

Op zondag 4 oktober 2009 (Dierendag) worden 15.000 badeendjes d.m.v. een grote container in de wildwaterbaan gelaten en deze vormen tezamen de Duck Race. Deze eendjes racen voor diverse prijzen. Jullie kunnen een eendje adopteren voor EUR 5 per stuk. De opbrengst komt ten goede aan een aantal goede doelen zoals hieronder vermeld. Informatie is te vinden op www.duckraceDWD.nl of www.dutchwaterdreams.com.

Proces
Jullie kunnen via bijgevoegd machtigingsformulier een eendje adopteren en zodoende de goede doelen hieronder steunen.

Verwerking
De formulieren worden door afdeling Marketing verwerkt. Hier worden één of meerdere nummers aan de personen toegekend (gelijk aan het aantal eendjes). Elk nummer correspondeert met het nummer van een eendje. De adoptieouder krijgt een certificaat van deelname per post toegestuurd. Op www.duckraceDWD.nl worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Voor de duidelijkheid: je krijgt het eendje niet. Het eendje doet mee aan de race met jouw nummer erop en wordt daarna weer gebruikt voor andere Duck Races.

Goede doelen die jullie kunnen steunen middels jullie bijdrage

Johan Cruyff Foundation
Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging. Het JCF richt zich op het bevorderen van het geestelijke en lichamelijke welzijn van kinderen en jongeren. Dit doen zij door het aanbieden¸ ondersteunen en medefinancieren van diverse projecten gericht op sport en jeugd. Bijzondere aandacht gaat uit naar gehandicapte en minder kansrijke jongeren.

Stichting familieverblijf Zoetermeer
In het familieverblijf Zoetermeer logeren ouders waarvan hun zieke kind wordt behandeld of verpleegd in het Lange Land Ziekenhuis. Het biedt een veilige gedachte voor ouders en kind dat het gezin dichtbij het zieke kind kan zijn tijdens de opname. Ook broertjes en zusjes zijn welkom om in het huis te verblijven. Stichting Familieverblijf Zoetermeer doet er alles aan om¸ ondanks de omstandigheden¸ het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Zo is er ruimte voor ontspanning voor de ouders en speelruimte voor de kinderen.

Schoon drinkwater Stoelmanseiland
De Rotaryclub Voorburg zamelt¸ in samenwerking met Wereld Waternet Amsterdam en Rotaryclubs in Suriname¸ geld in voor schoon drinkwater voor het Stoelmanseiland in Suriname. Inwoners van de kleine dorpen zijn aangewezen op vervuild water van rivieren¸ meren en kreken. Dit ongezonde drinkwater leidt tot ziekten als cholera¸ buiktyfus¸ dysenterie en kwikvergiftiging. Het goede doel schoon drinkwater voor Stoelmanseiland werkt aan installaties die helder water oppompen¸ filteren¸ opslaan en distribueren.

Millenniumdoelen Stedenband Zoetermeer Jinotega De gemeente Zoetermeer heeft sinds 1982 een stedenband met Jinotega in Nicaragua volgens het programma van de Vereniging voor Internationale Solidariteit. Zoetermeer steunt het particuliere initiatief V.I.S. met een jaarlijkse subsidie¸ die ten goede komt aan projecten in Jinotega¸ zoals het helpen bij het versterken van het lokale bestuur.


- Machtigingsformulier Duck Race Zie het origineel

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright