Gemeente Voorschoten



Smulspiezen, groentetaarten en fruitslingers

Ezels Simba en Christoffel Zondag 4 oktober is het weer dierendag! Natuurlijk worden de dieren op de kinderboerderij in Voorschoten niet vergeten! De gemeente organiseert een middag om alle dieren eens flink te verwennen!

Vanaf 14.30 mogen alle kinderen meehelpen om lekkere groentetaarten, fruitslingers en smulspiezen te maken voor de dieren! Rond 15.30 worden al deze lekkernijen uitgedeeld aan de dieren en kun je genieten van de smullende dieren!

Naast het verwennen van de dieren, kun je ook een dierenmasker maken, knuffelen in de knuffelhoek en je dierenverzorgersdiploma halen!

Kom dus op zondagmiddag 4 oktober naar deze gezellige middag op de Kinderboerderij Voorschoten. Het eten voor de dieren is op de kinderboerderij aanwezig, maar je mag natuurlijk ook zelf wat lekkers mee brengen! Neem geen beschimmelde etenswaren, aardappels, schillen en brood mee! Wat de dieren bijvoorbeeld erg lekker vinden, zijn appels, wortels, broccoli en paprika.

De dieren op de kinderboerderij
Naast de geitjes, schapen, konijnen, cavia's, pauwen en kippen zijn er sinds kort ook weer twee biggen te vinden op de kinderboerderij. Daarnaast zijn er sinds 18 september twee hele lieve ezels op de kinderboerderij komen wonen! Zij heten Simba en Christoffel en vinden het heerlijk om vertroeteld en geborsteld te worden!

Adres: Landgoed Rosenburgh, Rosenburgherlaan naast huisnummer 5. Openingstijden dierendag: 14.00 tot 17.00 uur.

Deze middag wordt georganiseerd door de Gemeente Voorschoten.
* 1 oktober 2009