Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

VERNIEUWD LIBéMA VAKANTIEPARK DIERENBOS SCOORT 9,2 IN ANWB-TEST

Forse investeringen leiden tot topscore

Vinkel, maandag 5 oktober 2009 ­ Amper een half jaar na dee opening scoort Libéma Vakantiepark Dierenbos een 9,2 in de jaarlijkse campingtest van de ANWB. Op alle testonderdelen scoort de camping hoger dan een 8,8. De horecafaciliteiten van het gethematiseerde vakantiepark ­ onderrgebracht in De Boswachtershoeve ­ werden door het testtpanel zelfs met een 10 beoordeeld. Libéma Vakantieparken verwacht dat de uiterst positieve beoordeling het aantal boekingen voor de herfstvakantie en volgend jaar een extra impuls zal geven.

Na een aantal maanden flink verbouwen, thematiseren en ruim ¤ 2 miljoen investeren opende 'verrbouwingskoningin' Marijke Helwegen in april van dit jaar Libéma Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Na een mooi, eerste hoogseizoen werd eigenaar Libéma Vakantieparken verrast met een mededeling dat de camping van het park met een 9,2 is beoordeeld door het testpanel van de ANWB. Dit panel test jaarlijks het merendeel van de Nederlandse campings en beoordeelt deze met een rapportcijfer. In verschillende uitingen ­ waaronder de ANWB Campinggidss ­ zal komend jaar melding van deze topbeoordeling worrden gemaakt. Jan Blijenberg, directeur van Libéma Vakantieparken, is blij met de beoordeling: 'We beschouwen het als een kroon op een periode van hard werken. Zo'n kroon gaat ons zeker in de kaart spelen bij het aantal kampeerders dat kiest voor ons park in Vinkel'. Zowel op de onderdelen 'Standplaats' en 'Terrein' alsook op 'Zwembad' scoorde Libéma Vakantiepark Dierenbos een 9,2. Het sanitair, een belangrijk criterium voor kampeerders bij de keuze voor een camping, kreeg een 9,1.

ExtraCard
Naast kampeerplaatsen, biedt Libéma Vakantiepark Dierenbos ook gethematiseerde bungalows en chalets. Tijdens een verblijf op Libéma Vakantiepark Dierenbos krijgen gasten de ExtraCard cadeau. Daarmee hebben zij tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt toegang tot zes attractieparken, waaronder Safaripark Beekse Bergen, zwem- en schaatssensatie Sportiom en Dierenrijk. Gasten kunnen nu al hun (kampeer)vakantie voor 2010 reserveren via www.libemavakantieparken.nl en via 0900-0200 (¤ 0,20 p.m.). Tot 1 december geldt een vroegboekkorting die kan oplopen tot ¤ 1000.
---