Gemeente Gaasterlân-Sleat


Uitnodiging inloopavond N928 Woudsend - Balk

rotonde_bord.gif

De provincie Fryslân is van plan om de provinciale weg tussen Woudsend en Balk (N928) de komende jaren aan te pakken. Achterliggende gedachte is dat de provinciale weg bij Jutrijp - Hommerts (N354) samen met N928 een belangrijke en vooral een veilige route moet vormen tussen Sneek en de Zuidwesthoek van Fryslân.
In het verleden hebben de aanleg van de rondweg Woudsend en de aquaducten Jeltesloot en Woudsend hier al aanzienlijk aan bijgedragen. In het vervolg hierop gaat de provincie de weg tussen Woudsend en Balk (N928) op een aantal punten aanpassen. Onder andere wordt er gedacht aan het verbreden van de huidige weg met ongeveer 1 meter en het veranderen van het kruispunt Waterloo (afslag naar Elahuizen) in een rotonde. Hiervan is een ontwerp gemaakt dat de provincie graag aan bewoners en andere geïnteresseerden wil voorleggen.

Uitnodiging inloopavond N928 Woudsend - Balk
Op maandag 5 oktober, tussen 18:30 en 21:00 uur, organiseert de provincie in dorpshuis `De Driuwpôlle' te Woudsend een inloopavond. Op deze avond ligt eenglobaal ontwerp van de voorgestelde aanpassingen ter inzage en is er gelegenheid om vragen te stellen.