Gemeente 's-Hertogenbosch

30-09-2009
Wijkactie Boschveld Boent

In de week van 5 tot en met 9 oktober organiseert de gemeente een schoonmaakactie in de wijk Boschveld. In samenwerking met OBB, stichting Divers en de woningcorporaties gaan we aan de slag in de wijk. We gaan dan onder meer: bestrating goed leggen, graffiti verwijderen, onkruid verwijderen en de openbare ruimte borstelen. Logo Samen voor een schoon sHertogenbosch

Samen met bewoners
Op woensdag 7 oktober gaan we samen met bewoners, PJ-Friends en andere kinderen zwerfvuil ruimen in de wijk. Wil je meedoen, zorg dan dat je uiterlijk om 14.00 uur bij de wijkwinkel in de Edisonstraat bent! Zo wordt de wijk niet alleen schoon, maar heb je ook een leuke dag! De actie duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

Samen voor een schoon
's-Hertogenbosch
De gemeente voert al een tijdje de campagne "Samen voor een schoon `s-Hertogenbosch". Met deze campagne willen we een stukje bewustwording creëren met betrekking tot het vuil wat in onze stad ligt. Een onderdeel van deze campagne zijn de wijkacties. Met deze acties maken we samen met bewoners en instanties onze stad schoon!