Gemeente Hilversum

Wegwerkzaamheden 5 t/m 9 oktober 2009

publicatiedatum: woensdag 30 september 2009

De gemeente Baarn is nog enkele weken bezig met het aanbrengen van nieuw asfalt op de Zandheuvelweg, de weg van Anna's Hoeve naar Baarn. Autoverkeer wordt ter plaatse omgeleid. Komende week is er op twee avonden en nachten, van woensdag op donderdag en van donderdag op vrijdag, helemaal geen autoverkeer mogelijk over Anna's Hoeve van en naar Baarn.

Voor de herinrichting van de Hoge Naarderweg wordt vanaf maandag het gedeelte tussen het Melkpad en het Dudokplantsoen afgesloten.

Op de Ring Noord/West wordt tot eind oktober nog gewerkt op twee locaties: op het traject Krugerweg/Bussumergrintweg en op de kruising Gijsbrecht van Amstelstraat/Nieuwe Havenweg.
Doorgaand autoverkeer wordt al op de A1 omgeleid over de A27 en binnen Hilversum over de Ring Oost (Kamerlingh
Onnesweg-Oosterengweg-Oostereind) en de Ring Zuid (Diependaalselaan). Op de omleidingsroutes van Hilversum Noordoost en Zuidwest kan weer gebruik gemaakt worden van de Insulindelaan en de Godelindeweg aan de noordzijde en van de Geert van Mesdagweg en de kruising Vaartweg aan de westkant.

Verder wordt gewerkt:

o op de Stephensonlaan, herinrichting (tot Kerstmis); o en op de Herenstraat, weg afgesloten voor autoverkeer tussen Zeedijk en Veerstraat.